OM ENERGOS

De beste løsningene utvikler vi i samarbeid med våre kunder

Energos Contract er et privateid, norsk selskap

Energos Contract AS er lokalisert på Stoa i Arendal kommune og på Akland i Risør kommune. Selskapet er en del av Energos Group AS, et privateid, norsk selskap.

Selskapet leverer anlegg, utstyr og tjenester for:

 

  • energiproduksjon og termiske prosesser basert på fastbrensel, olje, gass og elektrisitet
  • service og vedlikehold av energisentraler
  • lagring, utmating og transport av løsmasser
Vi besitter betydelig kompetanse og erfaring innenfor vårt virksomhetsområde. De beste løsningene utvikler vi i samarbeid med våre kunder. Sammen møter vi utfordringer og løser problemstillinger for å dekke det aktuelle behov.

Våre ansatte er vår beste ressurs

Nullskadevisjon

Vi jobber etter nullskadevisjon i bedriften, og har helse miljø og sikkerhet på agendaen til enhver tid. Bedriften har et aktivt HMS-system. HMS på arbeidsplassen er vår fasit for å unngå ulykker, ha fornøyde kunder, og trivelige omgivelser. Våre ansatte er vår beste ressurs, og vi jobber etter beste evne for å legge til rette for et trivelig og utviklende arbeidsmiljø.

Sikkerhet

Vi disponerer moderne utstyr og produksjonslokaler og bygger anlegg som alltid er i tråd med gjeldene regelverk.

 

Vår kompetanse og erfaring er våre kunders trygghet. Hele prosessen, fra prosjektering til ferdig monterte anlegg, er nitidig gjenstand for kvalitetskontroll.

Visjon

Energos Contract – den foretrukne leverandør av energianlegg

Vårt mål er å levere gode, kostnadseffektive og velfungerende løsninger for våre kunder basert på gjennomprøvd teknologi. Gjennom forskning og utvikling skal vi finne løsninger som tilfredsstiller nye krav og åpner for nye markeder og forretningsområder.

 

Vår historie

ÅRBEGIVENHET
2018RSM Contract AS skifter navn til Energos Contract AS
2016Risør Sveis og Montasje skifter navn til RSM og etablerer en konsernstruktur.
2015RSM tildeles oppdrag med leveranse av ovnskomponeter og asketransportsystemer for flere nye energigjenvinningsanlegg for avfall i UK.
2013RSM blir akkreditert inspeksjonsorgan type C iht. NS-EN ISO/IEC 17020:2012 og NA Dok. 25/31 og NA Dok. 14.
2008RSM leverer sitt første flisfyringsanlegg. Forhandleravtale med Polytechnik GmbH signeres i 2009 og det bygges 5 anlegg i 2010. Selskapets påtar seg flere oppdrag som totalentreprenør av komplette varmesentraler inkludert bygg og fjernvarmenett.
2002Risør Sveis og Montasje AS går konkurs men restarter umiddelbart under navnet Risør Sveis og Montering AS. Forretningsområdet er leverandør av gassanlegg, mekanisk verksted, produksjon av reservedeler og vedlikehold av energigjennvinningsanlegg for avfall.
1998RSM etablerer Energos Risør AS sammen med Energos ASA og Søco Engineering AS og blir produsent av ovnspakker for energigjenvinningsanlegg for avfall. I 2001 samles all denne aktiviteten under RSM. Totalt leverer selskapet 6 komplette ovnslinjer.
1996Samarbeidet med Aitos starter og selskapet leverer utstyr og monterer første energigjenvinningsanlegg for avfall på Ranheim.
1991Første gassanlegg blir montert for Statoil. Installasjon av massetransportanlegg for Saxlund starter samme år med oppdrag i inn- og utland.
1989Selskapet får Statoil som kunde og starter gassvirksomheten. Første propantank blir produsert samme år og selskapet leverer totalt 1500 tanker til Statoil de neste årene.
1986Risør Sveis og Montasje AS ble etablert som et rent mekanisk verksted.

Sertifiseringer

Sertifikat

NS-EN ISO 9001 : 2015

Sertifikat nr.: 471

 

Last ned sertifikat her

Registreringsbevis

Supplier Id. 105350

 

Last ned Certificate of Registration her

Registreringsbevis

Leverandør i StartBANK

StartBANK Id: 139013

 

Last ned registreringsbevis her

English